Incasso

Incasso

Transportrechtadvocaat mr. Otto Lenselink kan u van dienst zin bij het incasseren van facturen die niet zijn betaald. Het inschakelen van een advocaat voor een incasso-opdracht heeft een toegevoegde waarde. Een eventueel juridisch verweer kan inhoudelijk goed worden getoetst, en zo nodig worden weerlegd.

Daarnaast heeft een advocaat in tegenstelling tot een incassobureau of een gerechtsdeurwaarder de mogelijkheid om verlof te vragen bij de rechtbank voor het leggen van conservatoir beslag.

Een andere beproefde incassomethode is het aanvragen van een faillissement. In dat geval dient er een zogeheten steunvordering aanwezig te zijn. In Nederland is inschakeling van een advocaat voor een faillissementsverzoek noodzakelijk, voor zover het niet gaat om een eigen aangifte van het faillissement. Mr. Lenselink kan daar voor worden ingeschakeld.

Advocaat nodig bij een incasso-opdracht?

Transportrechtadvocaat Otto Lenselink is ervaren op het gebied van ondernemingsrecht en hij voorziet u graag van advies. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact op.

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Share