Ondernemingsrecht

Transportrechtadvocaat – ruime ervaring in het ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een verzamelbegrip voor alle juridische onderwerpen, waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. De Transportrechtadvocaat voorziet u graag van gedegen juridisch advies op het gebied van ondernemingsrecht, mét oog voor uw commerciële belangen. Uw transportrechtadvocaat ondernemingsrecht is u graag van dienst.

U kunt hierbij denken aan het opstellen algemene voorwaarden, het beoordelen van overeenkomsten, het voeren van procedures over de (niet) nakoming van verbintenissen, aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, enzovoort. 

Als transport- of logistiek ondernemer kunt u te maken krijgen met juridische geschillen met forse financiële belangen. Uw transportrechtadvocaat geeft u juridisch advies waarmee u mee vooruit kunt.

Als transport- of logistiek ondernemer kunt u te maken krijgen met juridische geschillen met forse financiële belangen. Uw transportrechtadvocaat geeft u juridisch advies waarmee u mee vooruit kunt.

Ruime ervaring in het adviseren en procederen bij geschillen van transportbedrijven

De transportrechtadvocaat heeft zich toegelegd op de juridische dienstverlening aan bedrijven uit de logistieke sector en beschikt over ruime ervaring in het adviseren van en procederen voor transportbedrijven in geschillen over vervoersovereenkomsten en overige handelsgeschillen. Daarnaast publiceert hij regelmatig blogs waarin hij zijn kennis deelt met belanghebbenden in de transportwereld.

Binnen het brede spectrum van het ondernemingsrecht kunnen wij u van dienst zijn met het adviseren en/of procederen over:

Juridische hulp op het gebied van ondernemingsrecht?

Transportrechtadvocaat Otto Lenselink is ervaren in het ondernemingsrecht en hij assisteert u graag bij uw juridische kwesties. Neemt u daarom vrijblijvend contact op.

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Share