Transport incasso

Transport incasso als specialiteit – Transportrechtadvocaat

Rekeningen moeten op tijd worden betaald. Dat geldt voor u als transportondernemer en dat geldt ook voor uw opdrachtgevers. De praktijk is helaas anders, niet alle facturen worden op tijd betaald. Uw transportadvocaat zorgt voor een adequate transport incasso.

De transportrechtadvocaat is bij uitstek geschikt om de openstaande facturen van uw transportbedrijf te incasseren.

Wij zijn bekend met de specifieke nationale en internationale wet- en regelgeving op het gebied van het wegvervoer. Het vervoersrecht kent zeer korte verjaringstermijnen, waardoor het risico van verjaring altijd op de loer ligt.

Resultaatgerichte aanpak

Door een advocaat kunnen zwaardere incassomiddelen worden ingezet dan door een gerechtsdeurwaarder of een incassobureau. Denk hierbij aan de mogelijkheid van beslaglegging of het (dreigen) van het aanvragen van het faillissement van een wanbetaler. Deze drukmiddelen sorteren in de praktijk dikwijls tot het beoogde resultaat: betaling!

De transportrechtadvocaat is betrokken als incassopartner van transportbedrijven uit het binnen-en buitenland. Wordt er ondanks een sommatie niet betaald, dan volgen er passende maatregelen teneinde uw factuur geïncasseerd te krijgen.

OttoLenselink zorgt voor een succesvolle transport incasso.

Uw transportadvocaat Otto Lenselink zorgt voor een efficiënt en doeltreffend incassotraject.

Openstaande facturen? Dien deze vandaag nog bij ons in!

Wilt u direct uw vordering ter incasso aanbieden? Dat kan door uw gegevens hieronder achter te laten of vul het incassoformulier direct in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een vrijblijvend onderhoud over wat Transportrechtadvocaat Otto Lenselink voor uw debiteurenbeleid kan betekenen?  Laat het ons dan weten, wij treden graag met u in overleg.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Share